31. mars 2008

VM i Skrei

"laget som ligger ann til å vinne" var i Lofoten på VM i skreifiske denne helgen.

Jenta til høyre - også kalt Finingen - vant over seg selv - dvs spøy ikke. Og hun vant også over sine venninner - da hun dro opp mest fesk.

Men konkurransen var kanskje ikke så stor fra innlandskrabbene fra indre enfold og andre steder på Østlandet?

27. mars 2008

Norske sanger i diagram-form


Alltid moro på NRK sine hjemmesider har alltid mye artig å by på. Nå har de bedt folk sende inn norske sanger i diagram-form, dette må jo være en god oppfølger til "hemmelig sang"konkurranser a la "Sang om fire drikkevara og en matvare - trøndersk artist".

Idretten, Morgan og noen skumle negere..

- Alt er bare forferdelig trist, sier Morgan Andersen.

Man kunne kanskje tro at det var Montenegro - Norge han snakket om, men det var den mye omtalte Mikel- saken han siktet til.

For i går ble Morgan dømt. Han må ikke inn i "spjælet", men fikk ett års betinget fengsel. FFK - Morgans arbeidsgiver - gikk samtidig ut med en pressemelding som sa at han var løst fra sin kontrakt. Kanskje ikke noe kjempeoverraskelse.

Så tilbake til Morgan selv. Han kan ikke forstå at han ble dømt, han har ikke gjort noe galt og alt er bare forferdelig trist. Jeg kan nok si meg enig i at alt er forferdelig trist, for Morgan har både kone og barn. Men på den andre siden, det er vanskelig å skylle på andre når man pisser i buksa.

Det som dog er det tristeste og er den virkelige saken her er jo hvordan man har drevet "fotball- trafficking". Dette er et klassisk eksempel på norsk idretts naivitet og mangel på kunnskap, som enkelte kan utnytte ganske enkelt.

Lyn med Morgan i spissen og ikke minst Norges ToppIdrettsGymnas har blindt tatt i mot mange millioner på det som er en omgåelse av regelverket, og utnyttelse av nigerianske gutter. Rune Hauge sitter igjen med sitt stor- glis, og ler hele veien til banken. Ikke noe nytt bilde i norsk fotball.

Det spennende er hva NTG og Lyn kommer til å gjøre med pengene de har tjent på menneske- handelen. Det er vel en grunn til at de går stille i dørene om dagen der borte på vestkanten.

Nei, man får holde seg til kasting av ball.. der er det jo aldri noe bråk.

23. mars 2008

Mariah Carey og Ken Lee

Min gode venninne Vibba Star og jeg hadde en periode på begynnelsen av 90-tallet der vi sang mye til Mariah Carey. Når de andre var på jakt etter den perfekte dansepartneren til "den siste dansen" etter endt kveld, gikk Vibba Star og jeg alltid for sjarmøretappen med sang og utfoldelse.

Jeg vet ikke om Bulgaria er som Ulvilla - der alt kommer på moten ti år etter - men Mariah Carey ser ut som hun fortsatt er pop i Bulgaria. Under finner dere et klipp fra den bulgarske Idol serien der man får servert en ny versjon av Mariah Careys Without You.

Enjoy.

14. mars 2008

Overskudd til å skrive

De siste ukene har det blitt lite skriving.. Jobben har slukt meg og jeg har kommet i tidsklemma. Men jeg lover bot og bedring og etaten.

Gla Påsk!

10. mars 2008

Ham & Mozarella

I går var jeg en tur innom Gardermoen. Janne A og jeg gikk en tur innom baguett- sjappa.. Dvs Janne A sto foran meg i køen. Janne var ganske tynn, som gutta i hans business er, så han spurte etter og fikk en tunfisk-baguett.

Jeg derimot er i en business der gutta ikke akkurat ser ut som hopp-gutta, og jeg spurte derfor om jeg kunne få en baguett med ost og skinke... Da fikk jeg til svar:

"Vi har ikke ost og skinke, men du kan få ham og mozarella"...

4. mars 2008

Kameltå?

Kjosern

Jeg var en liten tur oppe i Trøndelagen i helgen for å feire Michal G. sin 77-års dag. Jeg flyr jo av prinsipp og pengemessige årsaker nesten alltid med Kjosern. Samme hva man sier om antall fly osv, så er Kjosern billigere. Og konkurranse liker vi jo.

Det gledet meg derfor stort at 19:35 flyet til Kjosern landet på OSL samtidig som 16:50 flyet til SAS. Om 19:35 flyet til SAS kom seg sydover vet jeg ikke, fordi de var jo over en time forsinket de også... Så til alle dere som sier at SAS alltid er bedre - ikke tilfellet.

Så jeg tok på meg Kjos-smilet, og beholdt det hele veien hjem. Tre timer fra dør til dør Trondheim - Oslo. Det er ikke så værst....