29. august 2008

Ringetoner for iPhone

Det er mange som er skeptisk til iphonen og dens åpenbare mangler. Hva skal man med en telefon som man ikke kan sende MMS med, ikke laste ned egne ringetoner osv.

Men som jeg har sagt hele tiden; iphone er det nerdsa synes er kult, så alt kommer til å komme... Og mest sannsynlig i "tilbudsvariant".. Ikke helt lovlig, men ganske gratis.

Via ipod1.no fant jeg denne siden: http://audiko.net/. Her kan man laste ned så mange gratis ringetoner til iphonen som man bare vil.

Så når min kjære ringer nå så runger Modern Talking utover rommet... Brother Louie Louie Louie...

Og ja Ole, den har ikke Java. Det skal jeg innrømme ikke er bra med iphonen.

28. august 2008

Hva er egentlig lykke?

I dag er en spesiell dag for meg. Man har gode dager og dårlige dager, også har man merkedager. På merkedager så tenker man ofte over ting, det er kanskje det jeg gjør nå.. Seint på kvelden, og litt patetisk: på internett.... men pytt sann... 

Kveldens tanke er "Hva er egentlig lykke?" Jeg var ute med en god venninne i dag og vi snakket om at vi jo er ganske heldige som aldri har vært borti "dårlige tider". Det er klart vi har hatt dårlig råd enkelte semester på universitetet, men vi vet jo ikke hva "dårlige tider" er. Vi, vår generasjon, går ikke rundt og sparer til neste generasjon. Vi tenker ikke at kanskje blir det uvær i morgen... Vi har ikke opplevd "dårlige tider". Vi er jo på en måte litt bortskjemte. 

Og i de gode tidene kan vi gå rundt og spørre oss selv, Hva er egentlig lykke? Er jeg lykkelig? 

Min definisjon av lykke er at man klarer å glede seg over nuet. Ikke at jeg alltids lykkes med det, men ingenting gjør så godt veldig langt inn i sjela, som å glede seg i nuet. 

Man skal ikke ta opp kamera og ta bilde av bruden når hun vandrer oppover kirkegulvet, men være tilstede i nuet, nyte henne på hennes vakreste dag og gjemme minne. Man skal lytte til folk når de forteller noe stort de har gjort  og være stolte med dem. Og når man møter noen fysisk skal man alltid være til stede, i et fast håndtrykk, i en klem eller til gode venner; en bamseklem. 

Så mitt nattønske til alle der ute er; lev i nuet og ta vare på lykken i minnet.

27. august 2008

I-products

Steve Jobs har en rekke i-produkter... iPhone, iPod osv... Som nyfrelst Mac-entusiast måtte jeg nesten legge link til videoen under...

25. august 2008

Dopa fola fola?

Da er OL over for denne gangen, og Kina fikk vist hele verden hvor fint de har det.. selv om de ikke har internett, de har store bøter hvis de får mer enn et barn, de har ikke rett til å si hva de mener men hvem bryr seg vel om ytringsfrihet...

Når man ser seg tilbake så må man vel si at OL- glansbildene har en tendens til å falme over tid. Ikke bare arrangørene, men også deltagerne.

På 80-tallet herjet Florence Griffith-Joyner på friidrettsbanen og vant tre gull i Seoul 1988. Hun har fortsatt "verdensrekorden" på 100 m for kvinner. Flo-Jo døde 39 år gammel av dårlig hjerte. Nr 2 på "verdens raskeste kvinne" listen er Marion Jones - hun herja på 90 og 2000- tallet. Hun tok fem medaljer i 2000 OL i Sydney... Som hun senere måtte pent levere tilbake igjen.

Av de som aldri helt oppnådde glansbilde- status har man også spydkasterne fra DDR Ruth og Petra (se bilder). Ruth har to OL- gull, mens Petra har ett.

Doping har vært ganske utbredt i mange idretter. Og man ser mange eksempler på at de som har vært overlegne - ofte ikke er så overlegne i ettertid.. Timothy Montgomery, Ben Johnsen, Linford Christie, Carl Lewis, Michal Johnsen...

Så kommer det store spørsmålet; doper nordmenn seg, eller er det bare noe alle andre holder på med?

Aldri har nordmenn synes det vært så stas med sprangridning som da Norge tok medalje i OL. Men da Camiro ble tatt i doping så var vi alle sikre på at nei, det må jo være sabotasje..

er alle nordmann født med "NAIV" skrevet over hele panna???

19. august 2008

En god gammel kjenning...

iPhonen min har fått en storesøster.. En skinnende lekker hvit MacBook. Den har innebygd kamera, kun en museknapp og jeg tror jeg har funnet @ knappen også... 

Jeg er fortsatt på "hvordan gjør man dette" stadiet når det gjelder Mac OS - men applikasjonen "Photo Booth" gikk rett inn i hjertet... Den gode gamle fotoboksen... Ikke som i veikamera, men som i passfoto taker. 


Leketøy for voksne er også gøy.

18. august 2008

Kom bare ut og lek...

Støttekontakt søkes til to søte jenter. Jentene har godt humør og er sjelden sure. De liker seg på kjøkkenet og bør ikke mates med for mye sukker.


Bill.merk: Pøls-Lien og Hola-Huldra.

15. august 2008

Sykdom under OL

I dag er ikke formen helt god... Er tufs med rennende nese og blanke øyer. Rett og slett litt tussi- syk. Men her sitter jeg på jobben, og nyser mine basiller utover sidemann.

For å være syk under OL blir litt teit. I hvert fall for meg som er SÅ interessert som jeg er. Hvis jeg hadde vært hjemme i dag så kunne man jo ha banna på at noen "visste" at jeg var hjemme for å se på håndball, fotball og svømming osv...

Så da sitter jeg her på jobben da... og sprer om meg med basiller.. og synes synd på meg selv..

Tufs da vettu.

12. august 2008

Hvem er Boris Becker...

Jeg var og så på BSKs eliteserielag i håndball i går - der var det jenter som var født på 1990 tallet. Joda nå kan man være født feks i 1991-92 og spille eliteserie. Og nei, de er ikke sånn ca 14 år gamle. De går på den samme idrettslinja som jeg en gang gikk på... sånn cirka da de ble født.

Jeg husker når mysingen begynte å spille med oss i Trondheim - sent på 90-tallet. Hun er født i 1980 - guuuud å mye morro vi hadde med det. Nå er altså 90-tallet på vei in.

In er også "makramè- smykker". Jeg tror ikke "ungdommen" vet at teknikken heter "makramè" - fordi når jeg fortalte at jeg kunne teknikken. At jeg lærte den på håndarbeidskurs på barneskolen - så kunne jeg liksågodt ha sagt at jeg var fra Steinalderen evnt tidlig bronsealder.

Jaja.. Å fylle år og bli eldre er ikke så ille når man tenker på alternativene.

6. august 2008

Norway Cup - sommerens største salutt

Mange lurer kanskje på hvorfor det var så underlig stille på bloggen her forrige uke.

Til dere som vil ha en forklaring - så ligger den her

Mannen på bildet badet forresten i Oslfjorden i en trusa - han hoppet fra kanten av skuta etter å ha ropt:
- Here comes a Russian king.

Snasent.