31. januar 2011

Middagstips

Etter dagens "få orden på kroppen" økt var jeg fysen på noe godt. Før helgen kjøpte jeg meg boken Fisk og vin, og den har falt i smak.

I dag var det Fisk&Chips på side 25 som var utgangspunktet for min middag. Jeg hadde jo ikke halvparten av ingrediensene, men jeg har lært at;

Ta to egg, fem ss mel og 1 dl øl. Litt salt og pepper. Dypp torsk eller annen fisk du har liggende oppi røra. Stek det på sterk varme i stekepanna. Og vips så har man Fisk som i Fisk&Chips.

Ganske godt, ganske enkelt. Server med pomfri, remulade og en liten salat uten salat.

30. januar 2011

Å le godt..

2010 var vel kanskje ikke noe sånn kjempeår for min del. Men 2011 ser ut til å bli et ganske bra et. Et å huske på liksom. Jeg setter stor pris på de små gledene.

Jeg var hos min mor og far i sted. Min far og jeg ler godt i lag. Vi flirer. Det setter jeg pris på.

28. januar 2011

Prosjekt "orden på kroppen" - del 2

I går ble økt 2 av "få orden på kroppen" prosjektet gjennomført. Forstatt ikke noe sånn særlig artig med styrketrening.

Noen som har noen forslag på hvordan gjøre styrketrening morsomt, eventuelt noen motivasjonstriks?

27. januar 2011

Hva er ok å si?

For en stund tilbake så fikk jeg en e-post fra en kunde der han ønsket en endring og prøvde å være snill / smiske litt slik at han fikk det som han ville.

Han begynte e-posten med;

"Du er så flink atte".

Jeg spurte sjefen min som er mann om han hadde fått den samme setningen noen gang. Han kunne avkrefte dette. Er det bare meg, eller høres det ut som jeg er 10 år og akkurat har klart å knytte skolistene mine for første gang?

25. januar 2011

Prosjekt "få orden på kroppen"

Jeg har en kranglete rygg, og etter litt mye mus den siste tiden, så har jeg jammen meg en defekt høyre hånd. Med disse skavankene har jeg nå begynt prosjektet "få orden på kroppen".

Naprapaten min har sagt at jeg skal trene styrke tre ganger i uken for å oppnå dette målet - altså orden på kroppen. Ja, for vi snakker funksjonsnivå, ikke kilo eller se bra ut. At det blir tre ganger i uken tror jeg ikke noe på. Men denne uken blir det i hvert fall én.

Så da erklærer jeg herved prosjekt "få orden på kroppen" for startet. Måtte det bli et langt og tidkrevende prosjekt.

24. januar 2011

når de unge tar tak..

Har akkurat sett på håndballkamp der de unge gutta til Norge kjørte tempo. Borte var dasse-tempo-vi-er-så-hippe-og-kule kjelling og strand og gjengen. Inn kom Lie Hansen og Rambo - bånn gass, ungdommelig mot og klining av ballen i mål.

Så det gamle ordtaket gjelder altså fortsatt; er du god nok, er du gammel nok.

Hvil i fred

Ole Andreas Kopreitan er død melder Dagbladet.no. I min ungdom var vogna hans målet når vi dro til byen. Og på mange måter har han en del av alle mine meningers mot i tenårene.

Jeg gikk rundt med islender med buttons der det sto "Bruk prevensjon, det fødes Frpere hver dag", "Leve blitz" og selvfølgelig Peace-buttons.

Hvil i fred.

21. januar 2011

Voksenpoeng

...eventuelt kanskje bare stakkars-poeng?

Jeg har nå bestilt meg påsketur.. ikke noe er som påsketur... Alene. Lurer på om man gir ut skilt til enslige damer på 34. Jeg reiser alene :-)

Det er ikke så ille som det høres ut som. Jeg skal til New Jersey for å besøke min vertsfamilie fra 1994/95. Alt for lenge siden sist.

Så da blir det US Easter. Blir bra det.

20. januar 2011

to sweat or not to sweat..

Hvorfor blir man egentlig syk når man begynner å slappe av? Det er visst et fenomen. Når man har jobbet hardt en periode og endelig skal ha litt god kvalitetstid. Ja, da blir man syk. Jeg ligger i sengen. Klokken er halv tre på natta. Og jeg svetter som en gris... Jaja.. to much information.

Så hva er greia? Hvorfor blir man sjuk når man endelig skal slappe av?

18. januar 2011

Venstrehåndsarbeid

Da har jeg begynt med venstrehåndsarbeid. Etter lang tid med vondt i høyre hånd har jeg nå tatt bort rollermousen og plassert den eksterne musa på venstre side av tastaturet.

Jeg er klar for venstrehåndsarbeid. Wish me luck!

17. januar 2011

to blog or not to blog..

Siden jeg begynte å blogge for noen år siden har blogging utviklet seg ganske mye. Man har rosa-bloggere, mamma- bloggere, sex- bloggere og reise- blogger. En blogg for absolutt alt. Alle er mer eller mindre utleverende. Alle har noe å formidle, men kun et fåtall er interessante å lese.

For meg har det alltid vært litt terapi i å blogge. Jeg har ikke brydd meg så mye om hvem som leser, men konstatert at mine venner/ familie synes det har vært, til tider god underholdning. Men jeg har heller ikke delt de virkelige vanskelige tingene i livet mitt eller de veldige intime.

Når jeg nå har begynt å skrive litt igjen her så må jeg tenke over hvorfor. Hvorfor blogger jeg? Og hva har jeg å formidle?

Jeg kommer tilbake med mer info. på saken. Jeg må rett og slett tenke meg om...

15. januar 2011

to work or not to work..

Jeg har vært gjennom en tid med mye jobbing og lite overskudd til andre ting. Siden November har jeg jobbet med Europower. Og når man kommer ut i andre enden, så tenker man. Var det verdt det?

Det er mange forskjellige måter å jobbe på. Man har de som jobber alt for mye, de som jobber akkurat fra 0800 - 16oo. Man har de som alltid sluntrer unna.

I tillegg kommer faktoren om hvor mye man jobber når man faktisk er på jobben.

Det er vel sånn at man må finne sin måte å jobbe på og like å jobbe på. Men jeg lurer på om noen har noen tommelfingerregler? Hva er lurt å passe på?