25. april 2007

"Opp og til høyre" jobb

Hos min tidligere arbeidsgiver hadde vi det vi kalte "opp og til høyre jobb". Dvs sjefer som ikke helt lykkes, de ble omplassert som nordisk sjef for stiftemaskiner og lignende. Noen tok hintet og fant seg lederjobber andre steder, mens noen nok sitter med et noe tynt ansvarsområde den dag i dag.

Nå leste jeg i DN i dag at Valla skal tilbake på jobb etter sykemelding om to uker, og det var da jeg begynte å lure på... Hvilken jobb skal hun tilbake til? Er det noen som har begynt å tenke på det?

Jeg tenkte med en gang på LOs sommerpatrulje, det må jo være midt i blinken for Valla. Få litt kontakt med grasrota...

PS. Bilde er rappa fra vampus

24. april 2007

Har du googlet dine kjære i det siste?

I alle vennekretser har man alltid de (vanligvis jentene) som tror mer på kjæresten sin enn på bestevenninna/vennen. De som tror mer på kjæresten som sier "neida, jeg har ikke vært utro", enn på bestevenninna som har sett noe helt annet. På the internets kan man finne mange interessante detaljer om sine nære og kjære.

Kjæresten til Mikhail Dratchev fikk vel seg et lite støkk hun også når hun for sikkerhets skyld skulle google kjæresten sin. Opp på google fant hun følgende treff.

Så moralen er; Sjekk på det the google om din kjære står på uheldige lister.

Hva er værst å kræsje med?

På vei til jobben i dag så så jeg en personbil som hadde kræsja med en septikkbil... nå var det riktignok kun en liten dult.. Så det var ikke noen skader, eller noen biler på hodet. Men da begynte jeg å tenk, hva er det værste som kan velte på en vei?

Septikktanken er jo en naturlig topp-10 kandidat, og en sementbil blir vel ligeså. Men hvordan er det egentlig å få et lass med torsk rett ut i veibanen, eller potet.

Det er mye man skal lure på her i livet.

20. april 2007

Sterk mening

En stund sia, men
Skrevet av BarTender, 28.03.2007

«Har sviktet en hel nasjon». Kjære Myhre, hva faen i grønnsvarte skal det bety? Nummer én, jeg kunne ikke bry meg mindre om dere hadde tapt VM-finalen engang; ingen jeg kjenner heller. Nummer to, den resterende delen av nasjonen sitter på ræva i Ekornesen sin, spiser pølse i brød, laster ned Jamba i pausene og kaller laget deres for «vi» mens du sleit og svetta i et annet land der attpåtil Scooter fortsatt er kult. Myhre, jeg legger meg snart og jeg kommer til å sove som et lite barn, og det foreslår jeg at du også begynner å gjøre nå. Ingen har hvertfall prøvd mer enn du! Så du kanskje Bernt Harry fra Holmestrand i mål den fatale marsdagen? Eller Bernhard Fabian fra Aker Brygge? NEI! De kan bare holde kjeft hele gjengen.
CD-Ønske: Rockettothesky

19. april 2007

Nostalgi - del 2


Det er bemerket at jeg ikke har skrevet noe om min by-tur fredag kveld. Og jeg lovet jo forsåvidt å skrive noe om 31-åringenes bytur, så it goes a little something like this;

Min venninne småbarnsmoren, en annen gammel klassevenninne og engelen selv skulle fredag ut på byen. Jeg for min del har ikke vært ute siden i fjor en gang... Vi bestilte litt mat og koste oss med Galliano shotsene våre på voerspiel. Skravla om den gangen vi var mye yngre, om hvor mye bedre vi har det nå, og hvor alle felles kjente befinner seg.

Vi bestemte oss for å dra på byen i halv tolv tiden, og det var ikke noe klaging fra engelen. Bare en mistanke om at vi nok hadde det bedre der vi satt.. Vi endte, etter litt oppe/ nede diskusjon, nede på Johns bar. Jeg fikk her bekrefta at Oslo er full av folk som ikke er fra Oslo. Gin Tonicen smaker mye bedre når min kjære lager den på terrassen. Og det er fortsatt folk som ikke har funnet rytmen.

Altså ikke noe ekstraordinært.. Det eneste ekstraordinære som skjedde var når vi rusla nedover mot Oslo S taxiholdeplass så sendte jeg en sms til min kjære og spurte om han skulle hjem... Da fikk jeg det kryptiske svaret: "Kommer snart, står og prater med Harry Klein". På bildet over ser dere resultatet...

17. april 2007

Sånn EDB

Leste denne på tyvlyttet;

Middelaldrende businessmann snakker høyt i telefonen på bussen.

".....og PC'en må ha trådløst wireless wi-fi....."

Da kom jeg til å tenke på blårusskompisen min som ikke kom seg på nett på et hotell, for han fant ikke WLAN kabelen...

blåruss, blåruss, tjukk i hue, trenger ingen russelue.

Så mye dumt på nettet...

The internets har mye nyttig og enda mer unyttig. Og i denne verden finner man enda flere unyttige plageånder.. Jeg tenker på de som klager over reply-to-all e-poster, spam e-poster osv. osv. osv.

Jeg er en av de som synes det er festlig med de e-postene som kommer reply-to-all som ikke skulle ha vært det. Jeg svarer gjerne også på slike e-poster, med reply-to-all så klart. Men for hver slik e-post er det en eller annen nisse som klarer å klage over reply-to-all e-posten ved å sende en reply-to-all.. Hvor ligger logikken der?

Videre har man de som klager over spam e-poster og tulleinnlegg i forskjellige fora rundt omkring. Hvis man ikke har tid til slik, sett opp et ordentlig spam-filter, og slett de e-postene du ikke vil ha. Det tar 3 sekunder..

Den siste utviklingen er de som synes at det er så mange blogger som ikke gir dem noe.. leste på internetsen her en som sa: "jeg har lest over 1000 blogger og ingen av dem har gitt meg noe.." Igjen; logikken?

Så moralen er; hvis dere ikke liker bloggen min, ikke les den :-) Men send meg gjerne en e-post, lille_engel@hotmail.com

16. april 2007

Journalisme på sitt beste..

VG skriver om den drapstiltalte 35-åringen har i nesten ett år nektet å forklare seg til politiet. I dag fortalte han detaljert om hva som skjedde da han drepte Ingvild Myking (37) i fjor.

Videre skriver VG;
Han erkjente ikke straffskyld til tross for at han erkjenner at han stod bak drapet. Forsvarer Tor Erling Staff vil prosedere på hans klient ikke er strafferettslig tilnærmelig.

Og det er da jeg lurer på "strafferettslig tilnærmelig"????

Sterk mening

Riise
Skrevet av Jonas, 25.03.2007

Riise: Hva er det pappa gjør når han scorer mål?
Datter: Pappa scorer ikke mål.
CD-Ønske: Gavekort

13. april 2007

Nostalgi

I dag er det fredag, og det er lønningsdag. Og i dag skal galskapen skje; den lille engelen og hennes venninne, den gifte småbarnsmoren skal på by'n. Vi har ikke peiling på hvor vi skal gå, hva vi skal ha på oss eller hva som er hipt i dag.. men vi vet at ungdommen i dag har betraktelig mindre klær på seg enn det vi kommer til å ha og at vi neppe kommer til å bruke uttrykk som smooth, fresht eller fett ass... men dævven så vi gleder oss.

Så da blir det voerspiel, nei vi sier ikke voers som ungdommen. Vi har voerspiel hjemme hos meg, og da også selvfølgelig Galliano shots. Slik det var på 90-tallet.

Tukthuset, Hit House, Snorre og Gibsons har nok stengt dørene for en stund siden... Og nå er det vi som er "de halvful(l)e, skrålende middelaldrene husmødrene", som vi skulte på for 12-15 år siden...

Jeg tror vi kommer til å få en fin tur, og man skal ikke se bort i fra at jeg har noe å blogge om fremover også...

GOD HELG!

11. april 2007

Mye video her nå... men denne var jo noe for seg selv.

Det å bli eldre

Jeg passerte jo tredve år med brask og bram i fjor, og kosa meg ordentlig. Selv synes jeg ikke jeg er så fryktelig gammel. Jeg er på mange måter den samme som jeg var for 10 år siden, bare litt visere og litt rundere i kantene tenker jeg..

Så tenker jeg ...status 1997...

- Single, 21 år
- Ut på en tirsdag - ingen problem
- Six pack på voerspiel
- leie rom i kollektiv til 2200,-
- modem på deling

OK da ... må vel innrømme at 1997 er en stund siden..

10. april 2007

JEG VIL VÆRE ÅGE OG ANNE-GRETHE!!!!

Det er bare å melde hvem dere vil være...

Nerdenes klassikere

Med internett har nerdenes eksponeringsnivå blitt noget større. Under finner du en klassiker. Hvis det ikke hadde vært for the internets, så hadde vel han her ikke vært så godt kjent:

Da var det tilbake til arbe

I morges hørte jeg en merkelig pipe-lyd, hva var det som vekket meg så tidlig... hmm.. sikkert ikke noe å bry seg om... men pipe-lyden fortsatte.. den lot seg ikke overse.. det var visst vekkeklokken min...

Tilbake til hverdagen.. må på jobb..

4. april 2007

God påske

Lillebjørn Nilsen synger om at kan du noen steder bedre ha det enn i Oslo nå på sommer'n når de stressa folka alle er forsvunnet til Mallorca, eller sitter i en ferjekø ved Lavik. Dette gjelder så absolutt påsken også.

Når alle de stressa folkene har stått i sin kø over Sollihøgda og kommet seg opp på påsketur - ingenting er som påsketur. Da kan vi bynisser kose oss i byen. Bussen til jobben tar 8 minutter sammenlignet med de 20 minuttene det tar vanligvis.. Bussen kommer på tida.. Det er ikke kø i kaffebaren når man bestiller seg sin morgenkaffe. Og best av alt, sjefen er på ferie.

Min kjære sier alltid ved juletider; jeg liker påsken jeg engel. Da er det ingen forpliktelser, og ingen besøk vi må gjøre.. Og det er jo sant. Det er ingen som forventer at man kommer påskeaften eller 1.påskedag eller 2.påskedag. Pysj er plagget i påsken.

Så nå skal jeg ta livet med ro, og nyte påsketiden.

GLA' PÅSK TIL ALLE!!

3. april 2007

Uhell - episode 3

Ingenting er bedre enn white trash (litt fordømmende der uten grunn) som blir kjendiser fordi de er i familie/venn med noe som er kjent.

W. Rooney (fopallspiller) holdt denne uken bursdagsselskap for kjæresten som ble 21 år. På festen kom hans noen frilynte kusine Natalie.

Følgende uttalelser oser vel ikke av intelligens;

“That’s when I decided to do my little party trick.

“I was absolutely s***faced so I just got my boobs out.


Uhell sjø.

2. april 2007

Lei før det har begynt...

I går lå/satt jeg i sofaen og gjorde noen runder rundt i tv-kanalene. Og på TV2 gikk det o store programmet "øyeblikkene". Her fikk jeg se "åpenhjertige intervjuer", "dokumentar-style innslag" og romantisering av norsk fopall.

Fikk desverre ikke med meg så mye, da jeg måtte videre rundt i rundene mine, men jeg kjenner at jeg faktisk begynner å bli lei av norsk fopall før serien har begynt.

Når man lager intervjuer med Eirik Bakke og Øyvind Alsaker dokument-2 style, hvilken målgruppe skal man da treffe? Jeg håper eliteserien får enda mindre oppslutning på tv enn i fjor, så kanskje vi får se litt ordentlig sport etter hvert. Eller en god dokumentar for den saks skyld. Alt er bedre en Joachim Persson som enda en gang sier "Nej tack!" til å si unnskyld.