22. februar 2011

Naboen selger

Har du alltid ønsket å bli naboen min?

Nå har du mulighet!

18. februar 2011

Meningen med Facebook

- Jeg har hørt det er farlig.
- Ja, alt du skriver der blir lagret og brukt mot deg seinere.
- Sosialpornografi sier jeg bare.
- Det er Se & Hør leserne som er på facebook.
- Vennene mine kan jeg maile.
- Også slippe løs ungene på Facebook, sånt blir det mobbing av..

I lunsjen i dag hadde jeg en "diskusjon" med en eldre herremann som ikke skjønte hvorfor han skulle på facebook. Han lurte på om jeg var der hver dag, jeg svarte ja, han ristet på hodet. Nei, hvis han skulle ha tak i sine venner, så kunne han skrive en e-post. Og han hadde de i telefonboka si.

Neida, så.. Jeg prøvde å si at Facebook i seg selv er jo ikke farlig. Det er jo bruken og mangel på nettvett som er farlig. Møtt med døve ører.

Videre sa jeg at det er jo ikke bare "vennene" dine du "møter" på Facebook. Igjen; Døve ører. Hva skal man med bekjente. Eller folk man gikk på barneskolen med. Nei, han fikk tak i de han skulle. Igjen med henvisning til telefonboka.

Jaja.. Så er det mye rart på Facebook. Mødre som klager over unger som skriker. De kjedsommelige som melder om at det snør, det er kaldt og det er fredag. De som er konstant lykkelige. Og de som deler absolutt ALT i livet sitt.

Men facebook er også et sted man kan dele. Jeg frydes hver dag over at jeg kan se hvordan vennene mine har det og le sammen med dem - på facebook. For eksempel at en venninne jeg ser alt for sjeldent deler skituren sin med meg (og 300 andre). At SRIT (senior reiseleder in training) arrangerer tur for oss til hytta si i Valdres. Og vi kan komme med 68 (u)nødvendige planleggende kommentarer før avreise. Jeg kan komme med tips til hva Litja kan gi til mor til bursdagen.

Så den gamle herremannen kan sikkert ikke se hvorfor han skal på facebook... Men jeg - har ikke noe problem med å si - at jeg trives - på facebook. Det er en del av mitt sosiale liv.

15. februar 2011

Prosjekt "orden på kroppen" - del 4

Ja.. Del 4 vil snart bli iverksatt. Jeg forventer at den skal gå bedre enn del 3 da jeg ble sengeliggende åtte dager.

Jeg har også meldt meg inn i DN Aktiv Klubb. Forventer at alle andre aktive gjør likeså.

14. februar 2011

Vesketips

Jeg har en skinnveske som begynner å bli litt "tørr" i skinnet. Kan jeg bruke samme produkter på den som på sko? Hva anbefaler man egentlig?

Noen som har noen tips?

10. februar 2011

sms export for fonen

Jeg har jo ikke telefon, jeg har iPhone. Fonen har mange kjære sider, men en del ting mangler den. Nå har jo denne versjonen fått MMS, men den mangler fortsatt en enkel måte å synkronisere alle sms/mms til mac/pc.

Jeg har dog funnet en applikasjon jeg kan anbefale; SMS Export. Dette programmet eksporterer alle sms du måtte ville ha over til mac/pc, og koster den nette sum av 29,- kroner.

Og vips så fikk jeg slettet 7000 sms som lå og slang på iphonen min.