18. desember 2007

Uten buss- sjåfører stopper Norge

For en tid tilbake gikk strømmen på Oslo S, og hele østlandet hadde "gå sakte" aksjon en 24 timers tid. Hvis man lammer Oslo S, så er det en del som ikke går på skinner kan man si... Oh my gosh.. billig poeng til meg :-)

I dag var det en av buss- sjåførene i Norgesbuss som ikke kom på jobb. Dvs 0809 fra Ljansbakken gikk ikke, og da jeg kom for å ta 0817 så var skuret fullt i den nevnte "bakken". Det er ikke ofte. 0809- sjåføren hadde ikke dukket opp på jobb, og dvs ståplasser på 0817 fra Ljansbakken. Og til og med Ulvøybroa, så ble det bare tettere og tettere befolket på bussen.

Men etter Ulvøybrua så bestemte sjåføren at nå var det fullt, så Nedre Bekkelaget, Bekkelagsveien og Kongshavn fikk desverre verken med seg 0809 eller 0817. Noe som vi - også kalt sild i tønne - var ok fornøyd med. Det er nok av buss- sjåfører som prøver den gode gamle "Så trekker vi lenger inn i bussen ja".

Så dagens moral er: uten kollektivtrafikken stopper Oslo. Men du kan alltids kjøre alene over bruer på Vestlandet hvis du vil.