20. april 2010

Å være sikker på seg selv

Jeg var innom en eller annen nyhetssending i går, og der var det et innslag om at unger i dag er for fete. De er faktisk den første generasjonen som muligens kommer til å leve kortere enn sine foreldre fordi de er så fete. Derfor har noen smarte hjerner startet hoppetaukonkurransen «Hopp for hjertet».

I den anledning var det en masse Oslo- barn som sto og hoppet tau foran Stortinget. Og jeg tviler på at det var tilfeldig at man hadde valgt Erna Solberg til å åpne konkurransen. Hun har jo tidligere vært kritisert, debattert og elsket for hennes trampoline-hopping for media. Og det var flere "kjendiser" som sto og hoppa litt foran tinget, men det var Fru Solberg media fulgte rundt.

Men den dama er jo selvsikkerheten sjøl. Med hoppetau og gode sko tråkka hun til og ga unga det de ville ha. Som TV2 sier "hun hoppet i det".

- Det var litt lenge siden, men det var gøy kunne hun melde.

Jeg kjenner at jeg liker Erna og hennes selvsikkerhet. Hennes evne til å ikke ta seg selv så innmari høytidelig og at hun gjør det med den mest selvfølgelige minen av alle.

GO ERNA!