10. juli 2007

Stang ut (evnt inn)

Endelig har Oslo fått en "fargerik" ordførerkandidat. I mange år har vi måttet ta til takke med gretne, gamle gubber fra høyresiden. Gubber som man sovner av, og som er så gamle at de sovner i upassende situasjoner selv også en gang i mellom. Alternativet har vært (og er forsåvidt) "snasne" damer med skeiv klipp og kjortel fra venstresiden... Men det var før Fabian kom feiende inn som ordførerkandidat for Høyre.

Ikke nok med at Fabian har hele Norges diva til mor, men han har også en egen evne til å komme seg på forsiden av VG/Dagbladet og andre useriøse mediealternativer.

Den siste tiden er det Stangs bakside man har sett mest av. Det er utrolig hvor mange forskjellige saker man kan trykke et bilde av en mann på 50+ sin bakside til. Jeg lurer på om de hadde gjort det samme hvis det var Marianne Borgen (SV) som var naken- badende. SVs ordførerkandidat i Oslo var dog kanskje ikke invitert på 50- årsdagen til Hagen. Artig hadde det jo også vært å høre hva folk ville si hvis det var APs Marianne Bachke (32) som hadde blitt avbildet. Det hadde nok fort blitt stemplet som useriøst, pussig nok.

Men over til dagens oppslag, som ikke var av Stangs mye omtalte bakside, men hans mye bedre forside. Han er nemlig forelsket, i Catharina (30). Og skal vi tro Catharina, så er han farlig for oss jenter... så sjarmerende er han. Så nå vet vi at Stang bader naken, er sønnen til hele Norges Foss og er så sjarmerende at han kaprer kvinner som er 20 år yngre....

Dette må jo bli seier.

Oppdatert: Dette har valgforsker Aarebrot å si om saken; - Fabian Stang stjeler mye spalteplass. Verken rumpa eller kjæresten hans er relevant for Høyres politikk. Han stjeler spalteplass Erling Lae kunne brukt, sier Aarebrot.