17. april 2007

Så mye dumt på nettet...

The internets har mye nyttig og enda mer unyttig. Og i denne verden finner man enda flere unyttige plageånder.. Jeg tenker på de som klager over reply-to-all e-poster, spam e-poster osv. osv. osv.

Jeg er en av de som synes det er festlig med de e-postene som kommer reply-to-all som ikke skulle ha vært det. Jeg svarer gjerne også på slike e-poster, med reply-to-all så klart. Men for hver slik e-post er det en eller annen nisse som klarer å klage over reply-to-all e-posten ved å sende en reply-to-all.. Hvor ligger logikken der?

Videre har man de som klager over spam e-poster og tulleinnlegg i forskjellige fora rundt omkring. Hvis man ikke har tid til slik, sett opp et ordentlig spam-filter, og slett de e-postene du ikke vil ha. Det tar 3 sekunder..

Den siste utviklingen er de som synes at det er så mange blogger som ikke gir dem noe.. leste på internetsen her en som sa: "jeg har lest over 1000 blogger og ingen av dem har gitt meg noe.." Igjen; logikken?

Så moralen er; hvis dere ikke liker bloggen min, ikke les den :-) Men send meg gjerne en e-post, lille_engel@hotmail.com