27. juni 2007

Flekkfrid

Det er jo ingen hemmelighet at jeg er en søler. Under navnet mitt på russekortet sto det Cand. søle og grise. Og jeg har ikke gitt meg i voksen alder. Dette gir et behov for vaskemiddel. Vaskemiddel til jakken jeg hadde på meg i går som hadde kaffeflekker over hele høyre brystparti. Vaskemiddel til seng, vegger og gulv etter at jeg bikka et bilde over en full kaffekopp som knuste ut over hele soverommet... etc. etc...

Mitt problem på dette området er at jeg ikke kan stole på reklamen. Man har OMO Color med fargebevaringssystem, OMO Ultra som er effektiv mot flekkene, man har sauene som liker Milo, man har ikke bare hvitt men Blenda Hvitt... etc. etc... Men det er jo ingen av disse som fungerer.. Derfor har jeg begynt å ekseprimentere. Jeg har forsøkt Cillit Bang, den må jeg innrømme at jeg kjøpte for jeg fikk med en slik fin rosa vaskebøtte.. Men etter litt fant jeg vinnern; Stol på Vanish - farvel til flekkene!

Vanish er så mye som et vaskemiddel som faktisk fjerner flekker. Spray litt på flekkene, og vips borte etter en vask. Nå tror sikkert noen at det har klikket for den lille engelen, men dette var faktisk en god historie synes jeg. Jeg fant et vaskemiddel som holder det det lover!