18. september 2007

Og da har jeg skrevet brev igjen....

heisa,

Jeg reiste i dag med 83X fra Ljansbakken kl 08:17 mot byen. Jeg gikk av på Oslo S, og merket fort at jeg hadde glemt min fine rosa Kari Traa lue. Jeg løp deretter etter bussen og nådde den igjen på rødt lys i krysset Strandgata / Prinsens gate.

Der sto jeg i et halvt minutt og banket på døren, prøvde å mime/rope at jeg hadde glemt igjen min fine rosa lue på bussen. Dette ble møtt med et sint, overlegent blikk fra føreren som nektet å slippe meg inn. Jeg sto ved siden av bussen et halv minutt, men ingen respons hos føreren. Damen som satt på første rad var heller oppgitt.

Jeg regner med at dere vil svare meg på denne henvendelsen ca sånn; "Vi skjønner din frustrasjon, og vi skal dette opp med den aktuelle føreren".

Det er rett og slett ikke godt nok for meg denne gangen. Et eller annet sted har buss-sjåfører fått det inn at de på ingen gitte tidspunkt skal ta på passasjerer utenom holdeplassene. Og den ukulturen må dere få slutt på.

Så hvis du ser en norsk-pakistansk buss-sjåfør i 30-års aldern med solbriller, tykk armlenke og rosa kari traa lue. Så er det buss- sjåføren fra 83X bussen i morges. Jeg regner med at lua mi aldri kommer til rette igjen... Noe den kunne ha vært hvis Sporveien hadde hatt litt bedre service på 83X bussen kl 08:17 i morges.