26. juli 2007

Ekebergsletta

Neste uke blir det Norway Cup for 35. gang på Ekebergsletta. For engelens del så er det 22. gang hun tar på seg mannskapsskjorta og gjør en dugnad for klubben i vårt bryst :-)

Gjennom en "lang" uke blir det mye rart man skal gjennom.. I det fargerike fellesskapet på sletta hadde vi i fjor albanere uten sko, spyttende ledere fra Elfenbenskysten og russere som ikke ville møte tsjtsjenere til kamp. Men historien som sitter best i minnet var en far som kom inn i informasjonen og sa; jeg skal ikke komme å klage, men minsten min er ute og spiller 7-er fotball (dette er for de under 12 år). Også spilte vi nå mot et lag der faren til keepern på det andre laget sto ved siden av mål hele kampen og rettleda sønnen.. Og når det kom på slutten av kampen og en av våre spillere hadde fri bane til mål, så redda denne faren med et bein han stakk ut på banen. Det gjør jo ingenting for de teller jo ikke poeng og sånn, men jeg tenkte jeg bare skulle si fra :-)

Forhåpentligvis blir det like fargerikt i år som i fjor. Jeg gleder meg og håper det blir like mye "liv" på sidelinja som alltid.