26. juli 2007

For siste gang; Kor ble det av 'n far?

Ok, debatten begynner å gå mot slutten, og jeg skal også gi meg med tema "Kor ble det a' 'n far?" etter dette innlegget. Før det skal jeg dog nevne DN lørdag og Victor Norman. Victor har nemlig en kronikk i DNs lørdagsutgave som det er verdt å merke seg. Mannen er over 60 år, "men" allikevel en av de mest klarsynte og fremoverseende i denne debatten. Det skal ikke stikkes under en stol at han også etterlyser "han far", og at vi dermed er enige. Derav min beundring for hans mening :-)

Victor skriver;
-Det aller mest slående ved sommerens debatt er at ingen har foreslått at topplederne selv burde bruke mer tid på hjem og familie.

Han avslutter kronikken med;
- Da jeg leste artikkelen som ga opphav til sommerens debatt, fikk jeg umiddelbart assosiasjoner til en adresse mine oldeforeldre fikk til sitt sølvbryllup i 1906. I denne hylles først min oldefar i svulstige vendinger for sin innsats som toppleder. Deretter omtales sølvbruden "der i disse mange år har lunet hjemmets Arne, været sin Mand en sand Medhjælp, og ikke bidraget minst til at opretholde Herr Konsulens virkelyst, sjældne Arbeidskraft og flersidige Interesser".

En del av dagens toppledere kunne ikke sagt det bedre selv.


Med disse kloke ord fra en klok mann avslutter jeg da mine skriverier om tema.