14. august 2007

Hva er en kjendis?

Norge er et lite land, og således kan man nesten alltid finne noen som kjenner noen man kjenner når man kommer til et nytt sted. Norge er et lite land, og Oslo en liten by... En enda mindre by er Tromsø. 23.-24. august skal det være festival i Tromsø - Døgnvill. I den forbindelse skal de ha et eksklusivt VIP-party.. Very Important Person party.

Egon Holstad skriver i denne forbindelse ganske godt om VIPs og kjendiser i Nordlys. Han er jo på en måte kjendis selv - han har vært på TV med platebaren sin Feedback, og han ble også en kjent figur i en vandre- e-post han skrev for et par år siden.

Men tilbake til "kjendisene"... Pia Haraldsen skal nemlig være DJ på VIP party til Døgnvill. Og som Egon skriver;

- Er du eksdama til en obskur hertug og i tillegg datter av en mor som har vært gift med nevøen til landets dronning, er du umiddelbart en het kandidat til å være platesnurrer på VIP-fest i Tromsø.

Så hva skal egentlig til for å bli kjendis i disse dager. Datter av en mor som har vært gift med nevøen til dronning høre unektelig litt tynt ut? Er det nok å lage seg en hjemmeside, være med i et reality-show eller bare si det mange ganger nok selv?