6. november 2007

Traktor til jobb

Siden jeg er vokst opp i Oslo, så har jeg liten traktor- kunnskap og erfaring. For å komme seg rundt til skole, trening, jobb har det helst vært beina, sykkel, moped, bil eller buss som har vært alternativene.

Men da jeg i dag sto og ventet på det siste alternativet - bussen - så kom det en traktor susende forbi. Ja ja, susende var kanskje ikke et dekkende ord. Men det kom i hvert fall en kar kjørende forbi med øreklokker og traktor. Og det var da jeg begynte på mine daglige hverdagsgrublerier..

Traktoren kjørte nemlig i kollektiv- feltet. Vil det si at traktor klassifiseres på samme måte som moped + motorsykkel? Han kjørte også rett igjennom bomstasjonen (vi på bussen tar jo igjen alle sammen der). Vil det si at traktorer ikke trenger å betale? Og hvordan er det med parkering av traktorer, må man betale for det? Og hvordan er det egentlig å lukeparkere en traktor?

Hvis du har noen nærmere opplysninger om Traktor- kjøring, skriv gjerne en kommentar, så oslo- piken kan lære litt i dag også.