3. desember 2007

Er det in å ha vært knarker???

I kjølvannet av politiet "offisielle" start av operasjon "Hvit Snø" har man fått et skred av "eks-narkomane" i kjendis-norge.. Først kom Sturla og Lena Aleksandra ut med sin koka-bruk.. Så kom gode gamle Torbjørn fra Biri og nå ser jeg jammen meg at Rein Alexander har kommet seg på riktig kjøl etter både heroin og crack..

Er dette en trend blant b- og utover kjendiser? Eller er det en trend i avis- Norge? Og fremfor alt, er det bra? Setter det lys på narkotika og dens grusomheter? Eller glorifiserer den bruk av knark, som noe man kan komme seg ut av bare man flytter på landet og skjerper seg litt?

Avisene slår opp Sturla, Lena, Biri'n og Rein Alexander.. Men hva med de 195 som faktisk døde i 2006 av narkotika.. Er det noen som leser eller skriver om disse? Er vi interessert? Er avisene interessert? Eller er vi mest interessert i Sturla, Lena, Biri'n og Rein Alexander. Og hva sier det om oss, som er mer interessert i fire uinteressante liksom-kjendiser enn et alvorlig samfunnsproblem..

Så moralen er alle sammen; vi må skjerpe oss og bry oss om hverandre.. Verden er den vi lever i, ikke den som avisa skriver om.