25. april 2009

Temafest:Bjørn

Hvert år blir vi invitert til heidundranes Grand Prix fest i Asker. Min kjære sier hvert år "Ja men jeg kjørte jo i fjor"... Hvorpå Ho´Linda sa... "Nei æ trur ikkje du kjørte i fjor for æ slikka dæ i øye etter en tequila"... Vel nok om det.

Verten er av det huslige slaget, så han lager masse deilig mat fra vertslandet. Vi var veldig fornøyd det året Hellas vant, da det hadde vært mange "Kjøtt a la Tsjernobyl" år fra Øst Europa. I fjor var det helstekt babygris (også kalt Nasse av sønnen i huset) og masse deilige serbiske retter. I år er finalen i Moskva, og jeg ser for meg at det blir kun bar vodka til maten. Men jeg kjører jo, fordi min kjære kjørte jo i fjor.

På disse festene er det også tema. I fjor var tema Tyranner, Herskere og keiserinner. Det gjorde seg utslag i at det kom et par Kleopatraer, Pol Pot, Djengis Khan og oss i tysk landslagsdrakt #6.

Årets tema er Bjørn. Her finnes det jo mange gode forslag... Tighte hosen Bjørn Dæhlie skidress, Bjørn Borg med korte hvite shorts, teddy- bjørn.. baby-bjørn.. og så videre. Men skal man først begi seg ut på tema-fest, så må man være litt orginal. Så, er det noen som har noen gode forslag?

Min kjære mente han kunne komme som Bjørn Wirkola, og jeg kunne være han som hoppa etter.. Det er jo forsåvidt et godt forslag. Men noen bedre?