6. september 2009

Familiemotto

På fredag kveld var vi invitert ut til Lille Mongo som har bosatt seg på/i Spydeberg. 240 kvadrat villa til en grei pris har gjort at Mongo nå har trukket utover til hjemtraktene. Og det var litt av en VILLA! Krykar, konjakkrom og frukttre i hagan. Staselig! Men det er jo fortsatt Indre Østfold så nabolaget består av betongsagern Raymond og den katolsk familien med 10 barn. Men nok om det..

Hos Lille Mongo var en annen venninne også, la oss kalle henne Fru Filosof. Hun har giftet seg med en mann med filosofiske tanker. Han har sågar diverse grader i "emnet". I tillegg har de fått to barn sammen som gjør at de nå er Familien Filosf. Familien Filosof hadde funnet ut at alle familier bør ha et motto. Deres motto var "det går bra". Det er anvendelig og kan brukes i mange livssituasjoner. Et bra motto for en familie.

Så da begynte jeg å tenke; hva kan være motto til min lille familie. Min kjære, meg og Bengal. Etter litt diskusjon hadde vi flere alternativer;

- Hei, nei, hei ... (etter hva jeg sier til alle telefonselgere før jeg legger på).

- Det går bra.. (rett og slette en rip-off av Fam. Filosof)

- Du er alt for meg... (en personlig versjon av Harald/Olavs Alt for Norge)

Men diskusjonen er vel ikke helt landa.. Så hvis du har gode forslag eller innspill.. Kom med dem! Og så oppfordrer jeg alle til å ha et motto! Det er fin ting for lag- følelsen :-)