2. mai 2007

Cruise language

Jeg har vært borte noen dager.. og faktisk vært helt offline. Har ikke vært i kontakt med en PC siden torsdag ettermiddag.. jeg har nemlig debutert som cruise-entusiast.

Når man begir seg ut i en ny verden er det mye man skal lære. Ikke skal man bare finne frem i den nye 13 etasjers verden, man skal også vite å te seg, kle seg og konversere om.

Første spørsmål er jo; hva sier man til en som skal på cruise. Vi kom frem til; Bon voyage, ShipOHoi eller mer nøytral god tur.

Videre hva skal man ha på seg. Min kjære og jeg nøt en deiiiilig frokost på dekk med utsikt mot den nye tunnelen i går.. og vi var nok litt uhøflige da vi begge brøt ut i unison lættis da ekteparet på 55+ gikk forbi i matchende cruise-outfits. På cruise har man nemlig ikke grilldress, fysjom, det skulle tatt seg ut. Nei det snasne ekteparet hadde matchende maritime dressjakker i mørkeblått, ola-bukser og seilersko.

Når det gjelder hva man skal cruise-talke om, så er jeg litt nybegynner ennå. Men når vi var i København og ruslet langs nyhavn kom det noen nordmenn (menn) forbi og snakket høyt og tydelig om hvor griseharry det var å klappe når fly landet, og hvordan han ene hadde skutt han andre hvis han gjorde det... Dette kom fra gutta som akkurat hadde tatt bilde ved siden av en knæsjings gul ferrari borti gata..

Nei, alt i alt så må jeg si at cruise er nok tingen for en bedagelig liten engel og hennes kjære. Men noen matchende outfits blir det nok en stund til vi får :-) Vi kommer nok ikke til å ta bilder ved siden av noe kul ferrari heller, men å klappe for en pilot som får oss ned på jorda igjen. Det skal man neimen ikke se bort i fra. Skulle ønske det var noen som klappa for meg når jeg hadde gjort en god jobb :-)