28. mai 2008

Prylbøg med iPhone

Jeg har for først gang i mitt snart 32-år lange liv kjøpt meg en mobiltelefon. Jeg fikk meg mobil første gang da jeg var 24 år. Siden har jeg fått mobiltelefoner av min arbeidsgiver. Nå har jeg tatt skrittet og kjøpt meg en telefon...

Og telefonen er ikke en hvilken som helst phone - det er en iPhone. Min kjære synes det er rart at en slik telefon er noe å samle på da hans telefon er mye mer funksjonell. Og jeg har ingen motargumenter mot det. Men min iPhone er absolutt fantastisk LEKKER!

Dagbladet skriver i dag om "Hva er det med iPhone?" under tittelen "En Arne Jacobsen- stol til å putte i lomma." De skriver følgende:

(Dagbladet.no): Du ser dem snart over alt, der de kjæler med de små dingsene sine som seks uker gamle pusekatter: iPhone-brukerne er en kult i kraftig vekst, langt utenfor nerdenes og de trendy kidsas rekker. Det later til å være noe med Apples iPod-mobil som vekker tungt, teknofetisjistisk begjær også hos vanlige folk.

Så hvis noen lurer på hvorfor jeg har kjøpt meg ny telefon sier jeg bare tungt teknofetisjistisk begjær - tungt teknofetisjistisk begjær baby.