14. mai 2008

Ut på tur - aldri sur!

Når engelen begir seg ut på jentetur er det alltid med hjertedøren på vidt gap. Alle inkluderes og alle ler høyt av hverandre. Tåler man ikke det - blir det ofte fort litt beklemt og vanskelig. Vårens tur inkluderte to førstereis jenter. En noe mer fersk enn den andre får man vel si..

Den ferskeste av de alle fikk dog gjennomgå på flyet hjem til stor forlystelse for jentene i sete 29E og 29F. Jeg tror faktisk sete 29F glemte at hun hadde flyskrekk der en stund.

I et noe blondt øyeblikk hadde nemlig sete 29D spurt om "holder det å slå av lyden på telefonen - eller må jeg slå den helt av?" Hun skjønte fort at akkurat den kommentaren kommer neppe til å glemmes den første uka. Sete 29E mente at det nok gikk helt greit å bare slå av lyden.. fordi kapteinen bare synes det var " så dumt med høy musikk".. De lo lenge og godt ja...

Nå skal det dog sies at sete 29F satt med kamera og knipset bildet av New York skyline during take-off... Så vi kunne vel ha godt av et sikkerhetskurs noen og enhver.

Så moralen er: Le av din venninne før hun ler av deg. Og den som ler sist - ler nødvendigvis ikke best - hun kan kanskje bare være litt slooow.