23. oktober 2008

Argumentasjon etterlyst

T.t. etterlyste argumentasjon fra engelen i TV- tomme diskusjonen, og den som roper på elgen får kanskje svar fra engel.. Hvis man er dyslektisk vel å merke... Oj den var syyyyltynn.

Så tilbake til argumentasjonen. Syv-og-tredve versus to-og-førr.

Man kan alltids argumentere for at en 42 tommers skjerm bruker mer strøm. En 32" LCD skjerm bruker 150 watt, en 42" bruker 200-250 watt. At med en 42-tommer skjerm så skal man sitte over 3 meter fra osv. Den elektromagnetiske støyen er også betraktelig større jo feitere tv man får seg. Jeg leste et sted at - Når naboen slår på sin 50-tommers flatskjerm, kan jeg bare glemme å bruke kortbølgeradioen min. Også er 42" dyrere enn 37".

Men jeg er egentlig ikke så bevisst på strøm, pris, meter fra tven eller elektromagnetisk støy. Det som er hovedargumentet mitt er; vil man ha tv som centerpiece i stua, eller vil man ha en tv som alle kan se når man slår den på. Jeg har vært hjemme hos min venninne persilledusken et par ganger etter at de kjøpte seg ny leilighet + tv. Jeg kan i mitt minne ikke huske hvor tven deres står. Det er for meg et stort kompliment.

Nå har jeg kommet med min argumentasjon, og forventer at alle som liker min kjære pøser på med motargumenter. Der har det nemlig vært ganske TYST!