29. oktober 2008

Jentefopall

Å ja da.. Da har jeg kommet til at vi skal blogge om jentefotball. Hvorfor heter det forresten ikke guttefotball eller mannefotball.. Jaja.. det spørsmålet var retorisk og man trenger ikke svare.

Grunnen til at jeg går til det drastiske skrittet med å blogge om jentefotball er at jeg ble så utrolig provosert av Bjarne Berntsen og hans totale mangel på selvinnsikt i gårsdagens debatter på TV.

Stakkars Berntsen kunne ikke skjønne hvor Røa- spillerne kom fra i sin kritikk, og spillernes avgjørelse om ikke å fortsette på landslaget kom som lyn fra klar himmel.

Berntsen sparka i fjor Lise Klavenes fra landslaget i ankomsthallen på OSL. På tross av dette har jentene turt å si fra både gjennom kapteinsteamet og i evalueringsrapporter. Når de føler at de ikke blir hørt sier de så at de ikke ønsker å være med lenger. Hvordan i alle dager kan dette være feil? Man kan kanskje si at de gjør det på en jentete måte – i flokk. Men nå er de nå en gang spillere på kvinnelandslaget? – ja akkurat kvinnelandslaget. Så at de er jentete er på en måte en del av dealen med dette laget.

Og så sitter håpløse håpløse Høgmo der … Han har fem av dine ansatte som har sagt opp fordi lederen deres har kommunikasjonsproblemer. Hva gjør han? Skjeller dem ut fordi de ikke spiller fair. Ja, det er jo enda et godt eksempel på strålende lederskap.

Dere er tøffe jenter! GIRLPOWER!