25. februar 2009

Er vi slik vi ser ut?

Har akkurat kommet hjem fra Marit Larsen konsert. Vi har vært på tur i lokalmiljøet - og fått med oss konsert på Kolben kulturhus. Kan anbefales. Men tilbake til Marit Larsen.. Hun kan også anbefales

Har du noen gang sett Marit Larsen morsk? Sinna eller gretten? Kanskje litt sånn søt sinna, men ikke rallende kjeftende smellende? Og etter et par timer på konsert så tror jeg jammen jeg fikk bekreftet at hun er så søt som hun ser ut til. Hun er faktisk til å spise opp. Og hvis hun var en til å spise så ville hun være noe ekstra søtt som sukkerspinn eller rødgrøt med vaniljekrem.

Og det var da jeg begynte å lure på... er vi alle like inni som vi er uttapå? Marit Larsen sukkersøt uttapå.. fantastisk søt og morsom dame inni også. Og hva blir jeg da? Speiler mitt utseende hvem jeg er inni?

Nei... må tenke litt på dette. Tror jeg må spille DVDen fra 30-års laget mitt. Der har nemlig alle mine beste venner sagt de tre adjektivene de forbinder med meg.. Ja, de som visste hva et adjektiv var da utpå kvelden :-)