6. mai 2009

Litt lattermild..

I går kveld hadde jeg en fin kveld med TV og strikking. Det forbauser meg at det er folk som klarer å sitte og se på tv kveld etter kveld. Det er jo ikke så mye kvalitet som vises på denne boksen.. Men men tilbake til gårsdagens store tema. Vår alles kjære Nina Karin Monsen.

I NRK studio hadde de samlet en rekke homofile både fra den ene og den andre siden, og Anne Marie Ottesen. Hvor kom hun inn i bildet her? Hm.. ja vel.. men .. tilbake til saken..

Jeg regner med at alle skjønner at Nina Karin Monsen ikke er en favoritt hos engelen. Hun er alt for alvorlig for min smak. Det eneste som appelerer til meg er at jeg tror hun er spik spenna gærn, og at jeg derfor blir litt nysgjerrig på hva hun kommer til å si neste gang hun åpner munnen. Hva i alle dager kommer hun med nå?

På samme måte tror jeg Per Kristian Foss ser på henne. Han hadde det sedvanelige lure smilet da han uttalte at han kanskje synes det var å gå litt for langt å si at; "homofile er medfødt uføre, at de er handicapede og at de derfor kan ha rett på å heve trygd".. Han kjente seg ikke helt igjen kan du si. Han brydde seg ikke så mye om det selv, men forsto at det kunne oppfattes sårende for mange.

Ellers vil jeg anbefale denne artikkelen på dagbladet.no. Det viser hvor dårlige vi er på inkludering i idrettsmiljø. Og hvis dere etter å ha lest artikkelen på dagbladet lurer på hvem den homofobe trenern var... så har dere svaret her.