12. mai 2009

Veivalg - til venstre eller høyre?

I 2009 er det igjen stortingsvalg, og i tradisjon tro så har jeg tenkt til å stemme på person. Jeg vet ikke ennå hva jeg skal stemme, men min stemme pleier å gå til den personen jeg liker best. Jeg hadde faktisk gjort meg bra i USA, der man trenger å stemme på han eller han... eller han eller hun som det (nesten) ble denne gangen.

Jeg har stemt på Erling Folkvord, jeg har stemt på Kristin Halvorsen, jeg har stemt på Ola Elvestuen og jeg har stemt på Erling Lae. Bodyshopping tror jeg de kaller det i den travle konsulentbransjen.

Så nå lurer jeg på hva jeg skal stemme på i år. Jeg har to grunnregler, jeg stemmer ikke AP - de er for arrogante. Og jeg stemmer ikke Frp. Ikke at de har de store karismatikerne i den fløyen, men noen prinsipper må man jo ha..

Så da står vi igjen med en brokete gjeng både til venstre og høyre....

Kandidatene for å få min stemme er nå om dagen:

Jeg må innrømme at jeg synes det er kult med Bård Vegard. Han blogger.. Han er på twitter. Jeg vet at dette muligens ikke er gode grunner for å ta et (stortings) valg, men når man stemmer på person så... ja... er man jo litt enkel.. Og for meg så virker det som han faktisk har forstått hvordan han skal kommunisere med kidsa som tar utdanning.

En annen av mine favoritter om dagen er faktisk Erna. Jeg irriterer meg grenseløst over de som ikke liker henne fordi hun ikke har noe "sex-appeal". Vel, jeg vil ha en statsminister som er flink, som kan representere Norge på en god måte, og som kan sitt fag. Så får det heller være at Jens er bedre å se på sånn rent utseendemessig.

Ukens kaktus går til Sponheimen. Ferdig utlært kan man si.