15. juni 2009

Jeg vandret rundt i Oslos gater...

I dag var det en herlig mix i byen du. Jeg gikk hjem fra jobben litt over seks... Ja, da fikk jeg sagt det også.. Jeg gikk hjem fra jobben i dag!

Men det var jo ikke poenget. Først krysset jeg tigger- og måke- parken bak Oslo Plaza Hotell. Jeg pleier å være ganske "islam-vennlig", som FRP ville kalt det, men skaut- og trekkspill- mafiaen kunne jeg vært foruten. De gjør ikke Oslo finere. Så jeg holdt litt ekstra på vesken, og kom meg til forsiden av Oslo Plaza, bare for å erkjenne at gresset aldri er grønnere på den andre siden.

Midt på plassen sto en brande av en kar - møkk dritings - med Brann- trøye. Jeg tenkte meg om og lurte på hva som skjedde. Brann spilte jo i går, og ikke engang i Oslo.. Jeg synes klientellet på Oslo Plaza hadde blitt hakket mer harry, og ikke minst mye menn "i sin beste alder" med rullings og mc-vest. Så kom den forløsende t-skjorta. ACDC. Det var kulturarrangement på Valle Hovin.

Og midt oppi all denne herligheten sto det to litt eldre ektepar på vei til Operaen. Usikre på hvordan de skulle komme seg helskinnet over Oslo S uten å bli infisert av ACDC fans med ølbokser og rullings.

Moralen er; Oslo er ganske flerkulturelt - selv om FRP er mot slikt fjas.