16. juni 2009

Prosjekt lysblå skjorta.

En venninne av meg som har sort belte i årning, fiksing og oppussing hadde fått med seg et kjempegodt triks fra TV-programmet Homsepatruljen (den amerikanske varianten ja).

Hvis man skal gjøre en analyse av hva som fyller opp skapene, så gjør man så her;
1. Heng alle plaggene med kleshengeren "gærne veien" (se bilde nedenfor).
2. Når man har brukt et plagg henger man kleshengeren riktig vei.
3. Etter en viss tidsperiode - feks 6 måneder - ser man hvilke plagg som fortsatt henger med kleshengeren "gærne veien". Disse plaggene kan vurderes som mulig skap-fyll.

"Han jeg bor med nå for tiden", som en IBM- kollega pleier å kalle min kjære, har på bildet ovenfor 37 skjorter og 11 dresser. Av disse 37 skjortene er 86% lyseblå, hvite eller den mer vågale varianten; kombinasjon av lyseblå og hvit. To stk er mørk blå og de resterende tre er i crazy- avdelingen rosa og lilla!!

Alle med litt sans for stil og couture ser jo at min kjære er feiende flott i lyseblått. En av mine trønderske venninner kaller han sågar kun for "lysblåskjorta". Men jeg synes kanskje at det begynner å bli litt fullt i dette skapet.

Jeg har derfor gjennomført første del av fab five analysen, og om seks måneder - altså 16. desember kommer dommen - hvor mange skjorter skal ut av skapet.

Følg med følg med... kanskje kommer oppdateringer underveis :-)