24. februar 2010

Ferdsskriver slæsj konkurranse

I de analoge gamledager var det nesten aldri noen som hadde med kamera på fest. Det hendte at en og annen tok med seg kamera sitt, men min gode venninne strikke-marte protesterte alltid heftig, og kalte dem for "ferdsskrivere". Kun´ itj lik det nei. Så på grunn av det har vi stort sett gått klar av de helt store skandalene i foto- form.

Nå derimot har alle med seg kamera på fest, og farligst av alt mobilkamera. Her kan man ikke bare ta bilder mens festen går sin vante gang - men kan også være så uheldig å publisere de til hele verden før man vet ordet av det. To klikk og man har vist verden hvor gøy man har det.

For noen uker siden havnet mobilkameraet mitt på bordet under kosepils. Det førte til at vi tok noen bilder - de er litt uskarpe og mørke. Men det var kvelden også etterhvert.

Jeg har nå også tenkt til å publisere de ut til folket, men jeg har holdt meg til de gamle reglene dog. Hvis man har knipsa noen bilder på fest så har man en god gjennomgang når man har "fremkalt" filmen for å refusere eventuelle pinlige innslag.

Merkelig nok kom jeg hjem med en bildeserie med temaet "ringer". På bildene ser man to gifteringer på finger, en giftering på nesa og en liksom-giftering også kalt hårstrikk.

Og jeg spør; Hvem skal ut?