21. februar 2010

Feminine kvaliteter

For 3/4 år siden skrev jeg om prosjekt lysblå skjorta. For de som kjenner min kjære så var det nok et litt morsomt innblikk i hans ellers så private sfære. Uten å røpe for mye så har mannen gjort fremskritt på lysblå-skjorte fronten, men det skal jeg blogge om i nærmeste fremtid.

I dag har jeg nemlig "ryddet" i et annet skap, skapet i gangen. Skapet som er så fullt at man må ta en hylle av gangen for å ikke miste motet helt. I dag var det veske-hylla som skulle ordnes i. Og etter som jeg kom dypere og dypere inn i skapet så fant jeg ut at jeg hadde nesten like mange vesker som min kjære har lyseblå skjorter.


Antallet ble 29 for å være nøyaktig. Av disse 29 fant jeg en jeg kunne kaste. Så nå har jeg 28 vesker for forskjellige anledninger.. Jeg har 12 selskapsvesker, 8-9 mellomstore by- vesker, et par strand-vesker og en 5-6 dagligdagse jobb-vesker.

I min ungdom var jeg nok mer en sekke-jente. Egentlig langt utpå 2000- tallet var jeg en sekke- jente. Men nå tror jeg jammen meg jeg har blitt dame. Veske- dame. Innehaver av feminine kvaliteter... Hvem skulle ha trodd det!

Æ e imponert!