17. mars 2007

Fjortiss som runder Tjue-elleve om noen måneder

Nå har det blitt mange alvorlige poster i det siste, så nå må jeg vel harselere litt om meg selv og mitt gryende fjortiss-liv.

Jeg har nemlig de siste dagene funnet et nytt sted på nettet som fascinerer meg såpass at jeg har begynt å skru på PCen på en lørdag. Nettstedet heter facebook og er et sted der du kan finne vennene dine på nettet. Jeg har jo lenge vært motstander av nettverk der man holder kontakten med "business-relations", så facebook tok meg litt på senga....

Min venninne, Gylingen tipset meg om facebook og sendte meg en link.. Jeg opprettet en profil, og begynte å søke opp venner. Først prøvde jeg å søke opp de som hadde gått på samme skole.. Jeg tastet inn Lambertseter og 1994. Ingen treff gitt.. Lambertseter hadde riktignok mange treff, men det var flere som var russ i 08 enn 94 gitt.. Det samme skjedde da jeg søkte på Newton High School 95 - ingen der heller gitt. Så tenkte jeg NTNU '00, det må da gå ann.. Neida...

Så da fortsatt jeg med litt venner og bekjente som jeg kjenner fra håndballen... Koselig det. Ikke så mange som var russ 94 der heller... men men.. Så kom jeg meg inn på siden til keeper-stjerna på BSK Bredde, og hva finner jeg der... I hennes venneflokk finner jeg kjentfolk. Men ikke på min alder.. neida der finner jeg den 10 år yngre lillebroren til min barndomskompis. Jeg husker godt når denne lillebroren ble født... og jeg satt og lekte med ham før skolen.. Jeg tror denne lillebroren hadde antydning til skjeggvekst på bildet til og med.

Så nå føler jeg meg som jeg er kommet i en tidlig førti-årskrise, og har meldt meg på facebook.com i steden for magedansekurs.. Men artig, det er det.