20. mars 2007

Shady Business

I min nye verden - facebook - ble jeg invitert inn i en gruppe som heter Mad ass fett ass.. Gruppen består av jenter som deltar i en konkurranse. Konkurransen består av å ta et fett bilde av deg selv med en mad ass fet kar. Det feteste bildet vinner en "Tan Can". og en wallpaper med ditt favorittmedlem av Riise-familien.

For de som ikke vet hva en mad ass fet kar er, så står dette skrevet på siden; Dette er en hyllest til alt som er MAD ass fett. ASS. En hyllest til DEN METROMANISKE DRØMMEMANNEN: Meglersveis, spisse sko, hullete jeans, VIP-loungen på Cosmo, spisse sko, spray-tan, pettefett, snutefett, Dior ski1, Dior Overshine, spisse sko, rakad all over (utenom sveisen da vet du), megastore beltespenner, spisse sko, Jacob & Co ( ikke ekte da, det er harry), Hummer, blazer, bling, John Richmond, Bjørn Helge Riise, spisse sko, "Aylar er egentlig innmari smart og hyggelig assa", overpriset innskuddsleilighet i Vika (avdragsfritt assa, fett ass), Dolce&Gabbana boxere, spisse sko, H. Miller-jakke, mojito, MAD mye laken/blafre med laknene og selvfølgelig hvite spisse sko.

Fantastisk! Så kommer problemet; jeg er jo ikke så mye på byen, i hvert fall ikke der disse kara vanker. Så jeg tenkte jeg skulle gå på visninger i stedenfor. Det er kanskje litt sært å ta bilder av meglern, men shit au. Jeg trenger dog tips; er det noen som har vært borti noen mad ass fete karer, så si i fra.